Home

Proyecto de innovación educativa

para impulsar la empresa sostenible

Este projecte és una línia més de treball de Natura y Cultura que vol donar resposta a l’actual necessitat social de desemvolupar jóvens emprenedors, així com contribuir al desenvolupament d’entorns d’aprenentatge saludables, creatius, innovadors, inclusius i, sobretot, SOSTENIBLES.

¿QUÈ ES LA EES?

L’Escola d’Emprenedors Sostenibles és un programa innovador que, tenint en consideració els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), ajuda a descobrir com es crea una empresa des d’una perspectiva sostenible. Mitjançant el treball cooperatiu, s’educa en valors i s’ofereixen competències i experiències: creativitat, innovació, responsabilitat, presa de decisions, esforç, visió sistémica, solidaritat…

ÚLTIMES NOTÍCIES

L’Escola d’Emprenedors Sostenibles participa en les V Jornades d’Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana (JEACV)
El projecte aborda la perspectiva econòmica en l’acció d’educació ambiental de centre. Entre el 27 i el 29 de setembre, Les Naus de València van acollir les V JEACV, organitzades pel Centre d’Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana de la Generalitat Valenciana. Va ser un magnífic punt de trobada de professionals, educadors, tècnics, investigadors i  …
Natura i Cultura i RH en positiu signen un conveni que portarà les Escoles d’Emprenedors Sostenibles a Castelló.
Els centres educatius i altres entitats de Castelló podran, a partir d’aquest curs 2018-19, participar en aquest projecte innovador.
Quatre cooperatives EES de Catarroja es converteixen en venedores per un dia en el Mercat Municipal.
El passat vuit de juny més de 100 alumnes de sisè de primària es van convertir, per un dia, en venedors del Mercat Municipal.
La V Trobada de l’Escola d’Emprenedors Sostenibles reuneix prop d’1.000 persones a Beniparrell.
Un espai per a compartir l'experiència i fomentar l'empresa sostenible des del treball cooperatiu en l'aula.

GALERÍA DE FOTOS

ENTITATS COLABORADORES