Home

Aprenentatge cooperatiu a l’aula,

mitjançant treball per projectes

Projecte d’innovació educativa per a

fomentar les capacitats emprenedores

Per un nou model econòmic, treballem els

Objectius de Desenvolupament Sostenible 0DS

Aprenentatge transversal i significatiu en

un context creatiu i lúdic

Trobades EES: una experiència per a compartir,

visualitzar, experimentar, comunicar…

Este projecte és una línia més de treball de Natura y Cultura que vol donar resposta a l’actual necessitat social de desemvolupar jóvens emprenedors, així com contribuir al desenvolupament d’entorns d’aprenentatge saludables, creatius, innovadors, inclusius i, sobretot, SOSTENIBLES.

¿QUÈ ES LA EES?

L’Escola d’Emprenedors Sostenibles és un programa innovador que, tenint en consideració els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), ajuda a descobrir com es crea una empresa des d’una perspectiva sostenible. Mitjançant el treball cooperatiu, s’educa en valors i s’ofereixen competències i experiències: creativitat, innovació, responsabilitat, presa de decisions, esforç, visió sistémica, solidaritat…

ÚLTIMES NOTÍCIES

TORRENT VA ACOLLIR AMB GRAN ÈXIT LA VI EDICIÓ DE LA TROBADA DE EES
El projecte Escola d'Emprenedors Sostenibles de Natura i Cultura es va vestir de llarg el passat 11 de maig amb la Trobada dels emprenedors que han participat durant aquesta VI edició. Al voltant de 650 estudiants des de 4t de primària fins a Cicles formatius, que provenen d'11 municipis de València i Castelló.
El compte arrere de la VI Trobada EES ja ha començat
El pròxim 11 de maig a Torrent tindrem l'oportunitat de conéixer el resultat de mesos de treball en els quals han estat immersos les 30 cooperatives que participen en aquesta 6a edició de l'Escola d'Emprenedors Sostenibles de Natura i Cultura i que compta amb el patrocini de Caixa Popular. Sense oblidar el paper tan fonamental que juguen els ajuntaments de Picassent, Alcàsser, Catarroja, Beniparrell, Benetússer, Torrent, Sedaví, Massanassa i Paiporta, sense els quals el projecte no seria possible. Enguany la novetat és que l'EES ha ampliat les seues fronteres i compta també amb el suport dels ajuntaments de Benaguasil i Borriana .
El municipi de Borriana s’apunta a l’Escola d’Emprenedors Sostenibles
Borriana s'apunta aquest curs 2018-19 a l'Escola d'Emprenedors Sostenibles, convertint-se en el municipi pioner de la província de Castelló. L'Ajuntament, a través de la Regidoria de Polítiques Actives d'Ocupació, Comerç i Igualtat, finança aquest projecte de treball cooperatiu en els dos centres de secundària del municipi.
Caixa Popular continua amb el seu suport a l’Escola d’Emprenedors Sostenibles de Natura i Cultura
Caixa Popular i Natura i Cultura han signat, en el Centre Ambiental El Vedat, el conveni de col·laboració per al desenvolupament d'aquest projecte durant el curs 2018-19.

GALERÍA DE FOTOS

ENTITATS COLABORADORES