ELS COOPERATIVISTES OPINEN

ELS COOPERATIVISTES OPINEN

Hola, sóc Eva, la presidenta de Mercavil·la, la nostra cooperativa. Estic encantada de conèixer a Lola, la persona que ens ajuda, és la millor.

Triem tot en assemblea i hem elaborat uns estatuts.

Farem un mercat el 10 de maig amb els nostres productes i l’estic diguent a tota la meu família que vinga per a què tinga molt d’èxit.

Eva.

Hem tingut la sort que la nostra Directora ha confiat en nosaltres per a formar una cooperativa. Lola és la nostra ajudant.

Nosaltres hem decidit els productes: guardioles, polseres, perfums i cotidiafons. Per a elaborar-los hem decidit els diners que hem ficar: 6 euros cadascú.

Tenim diferents càrrecs i departaments. Jo, Amina, estic en el departament de comptabilitat ajudant al tresorer.

El dia 10/5/15 anem a Torrent a vendre els nostres productes. El 20 del que guanyem anirà a una ONG i si sobra serà per a una excursió.

Amina.

La nostra classe ha format una empresa i hem decidit que siga una cooperativa per votació de la classe. A principi vam decidir els càrrecs i vam  fer l’organigrama .

Durant les últimes setmanes la nostra cooperativa ha avançat molt: hem fet els  fet els estatuts que la nostra presidenta  va llegir, també vam decidir els productes que anem a vendre i hem començat a produir.

Jose.

Deje una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.