MERCAVIL·LA COOP

MERCAVIL·LA COOP

Formar i educar en l’esperit emprenedor i el treball cooperatiu en l’aula, és el principal objectiu d’aquest projecte, perquè els centres educatius som l’espai idoni per a aprendre a emprendre, sempre baix un enfocament actiu i creatiu que capacite i fomente les nostres pròpies capacitats i competències.

Aquest va ser el nostre primer pas per a construir la nostra empresa: crearem un arbre on reflectim als seus arrels, les nostres capacitats i habilitats.

Lola és la persona encarregada de guiar-nos en aquest nou repte. Gràcies Lola!!

Segon pas. Després de reflexionar sobre el tipus d’empresa que podíem constituir, i valorar els nostres propòsits, férem una votació on es va determinar que ens constituiriem com a Cooperativa.

 

Tercer pas. Després de presentar les nostres candidatures per als diferents càrrecs i departaments, realitzarem la votació i elecció dels candidats que considerarem més adequats tenint en compte les seues habilitats.

 

Quart pas. Una vegada constituït l’organigrama de la nostra empresa, hem proposat aquells noms que consideràvem atractius per a la nostra cooperativa. Després d’un ampli debat i la votació pertinent, el nom que hem triat i pel que apostem és MERCAVIL·LA.

Continua el nostre gran Projecte!!!.

Deje una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.